BackBeat FIT Companion

Mobilapp

Tilfører dine Plantronics BackBeat FIT hovedtelefoner et nyt niveau af tilpasning.

Salgssteder

Oversigt

Oplev, hvordan BackBeat FIT Companion tilfører de nye Plantronics BackBeat FIT-hovedtelefoner et nyt niveau at tilpasning og kontrol.

Skræddersy din BackBeat-PASFORM, så den passer til din livsstil.

• Tilpas indstillinger ved at ændre sproget på stemmemeddelelser
  • Opdater firmwaren på dine BackBeat FIT-hovedtelefoner for at få de nyeste funktioner.
  • Du får automatisk besked, når der udgives ny firmware, så du kan holde din BackBeat FIT opdateret og sikre dig, at den fungerer optimalt.
  • Tag kontrollen over hovedsættets forbindelse.
  • Installér BackBeat FIT Companion-appen på alle telefoner og tablets, som du bruger sammen med dit headset, for nemt at skifte mellem enheder med et enkelt tryk.
  • Udforsk alle BackBeat FIT's funktioner og kontroller.
  • Brug den trinvise vejledning til at hjælpe dig med parringen.

Download

Version 3.3.0 (Android)
Version 3.2.0 (iOS)

Krav

• Android 4.4 og nyere
  • IOS 8.2 og nyere
  • Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch