BackBeat GO 3 Companion

Mobilapp

Tilfører dine Plantronics BackBeat GO 3 hovedtelefoner et nyt niveau af tilpasning.

Salgssteder

Oversigt

Se, hvordan BackBeat 3 GO Companion tilfører din nye BackBeat GO 3 et nyt niveau af tilpasning.

Skræddersy din BackBeat GO 3, så den passer til din livsstil.

• Tilpas indstillinger ved at ændre sproget på stemmemeddelelser
  • Opdater firmwaren på dine BackBeat GO 3-hovedtelefoner for at få de nyeste funktioner.
  • Du får automatisk besked, når der udgives ny firmware, så du kan holde din BackBeat FIT opdateret og sikre dig, at den fungerer optimalt.
  • Tag kontrollen over hovedsættets forbindelse.
  • Installér BackBeat GO 3 Companion-appen på alle telefoner og tablets, som du bruger sammen med dit headset, for nemt at skifte mellem enheder med et enkelt tryk.
  • Udforsk alle BackBeat GO 3-hovedtelefonernes funktioner og kontroller
  • Brug den trinvise vejledning til at hjælpe dig med parringen.

Download

Version 1.20 (Android)
Version 1.12 (iOS)

Krav

• IOS-enheder, der kører iOS 8.2 og nyere: IPhone 5 og nyere, iPad Air, iPad mini, iPod touch (5. Generation)
  • Android-enheder, der kører os v4.4 og nyere
  • Begrænset understøttelse af enheder, der kører Android 6