poly Elara 60-serie-app

Mobilapp

Få et nyt niveau af tilpasning og kontrol til din Elara 60-serie mobiltelefon station og tilsluttede Poly headset.

Salgssteder

Oversigt

Opdag, hvordan Poly Elara 60 Series-appen giver dig et nyt niveau af tilpasning og kontrol til din nye Elara 60 Series-mobiltelefon og tilsluttede Poly-headset.

Skræddersy dit Elara 60-serie- og poly-headset, så det passer til din arbejdsstil.

Tilpas indstillinger ved at ændre sproget for stemmemeddelelser, justere headsettets smartsensorer og konfigurere toner og advarsler.

Dine Poly-enheder bliver bedre med tiden.

Opdater firmwaren på Elara 60-serien og det tilsluttede poly-headset for at få de nyeste funktioner. Du får automatisk besked, når der udgives ny firmware, så dine Poly-enheder holdes opdateret, hvilket sikrer kompatibilitet og den bedste ydeevne.

Brug den trinvise vejledning til at hjælpe dig med at konfigurere.

Download

Version 1.2.0

Krav

• Android 4 W og nyere
  • IOS 11.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.