BackBeat GO 3 Companion

Mobiilisovellus

Mukauta ja hallitse Plantronics BackBeat GO 3 -kuulokkeitasi uudella tavalla.

Myyntipaikat

Yleiskatsaus

Tutustu BackBeat GO 3 Companion -sovelluksen ominaisuuksiin, jotka vievät BackBeat GO 3 -kuulokkeiden mukauttamisen ja hallinnan uudelle tasolle.

Mukauta BackBeat GO 3 elämäntyyliisi sopivaksi.

• Muuta asetuksia vaihtamalla äänikehotteiden kieli
  • Päivitä BackBeat GO 3 -kuulokkeiden laiteohjelmisto, jotta saat käyttöösi uusimmat ominaisuudet.
  • Saat automaattisen ilmoituksen, kun uusi laiteohjelmisto julkaistaan. Pitämällä BackBeat FITin ohjelmiston ajan tasalla voit varmistua siitä, että kuulokkeet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Hallitse kuulokkeiden yhteyttä.
  • Asenna BackBeat GO 3 Companion -sovellus kaikkiin kuulokkeen kanssa käytettyihin puhelimiin ja tabletteihin. Voit vaihtaa laitteiden välillä yhdellä napautuksella.
  • Tutustu BackBeat GO 3 -kuulokkeiden kaikkiin ominaisuuksiin ja ohjaimiin
  • Muodosta pariliitos vaiheittaisen oppaan avulla.

Lataa

Versio 1.20 (Android)
Versio 1.12 (iOS)

Vaatimukset

• IOS-laitteet, joissa on iOS 8.2 tai uudempi: IPhone 5 tai uudempi, iPad Air, iPad mini, iPod touch (5. Sukupolvi)
  • Android-laitteet, joiden käyttöjärjestelmä on OS 4.4 tai uudempi
  • Rajoitettu tuki Android 6 -laitteille