Downloads & Apps

Download onze software voor desktop- en mobiele platforms die is ontworpen om de ervaring van het gebruik, het beheer en het bezit van Poly-audioapparaten te verbeteren.

Bureaublad

Desktop-apps voor Windows en Mac

Hiermee kunnen eindgebruikers hun instellingen aanpassen en de status van hun Poly-audioapparaat op hun bureaublad weergeven.

Vereist voor UC-statusindicatie via het accessoire statusindicator. Hiermee kan de eindgebruiker instellingen en gedrag voor de statusindicator aanpassen.

Mobiele apps voor iOS en Android

Breng extra functionaliteit aan uw nieuwe Poly Bluetooth-headset met handige hulpmiddelen, meldingen en statusinformatie.

Ontdek hoe u met de Poly Elara 60-app het mobiele telefoonstation en de verbonden Poly-headset kunt aanpassen en bedienen.

Nieuwe manieren om uw BackBeat-koptelefoon aan te passen en te bedienen en om uw luisterervaring aan te passen aan uw wensen.