BackBeat-app

Mobiele app

Nieuwe manieren om uw BackBeat-koptelefoon aan te passen en te bedienen en om uw luisterervaring aan te passen aan uw wensen.

Waar te koop

Overzicht

Ontdek hoe u met de BackBeat-app uw BackBeat-hoofdtelefoon kunt aanpassen en bedienen.

Pas uw BackBeat-PASVORM aan uw levensstijl aan.

• Mytap-commando's aanpassen: Wijs opdrachten toe aan uw sport-oordopjes. Met één of twee tikjes kunt u een stopwatch starten, een timer instellen of uw favoriete afspeellijst rechtstreeks vanuit uw oordopjes selecteren.
  • Blijf op de hoogte: Werk de firmware van uw BackBeat-hoofdtelefoon bij voor de nieuwste functies. U ontvangt automatisch een melding wanneer er nieuwe firmware wordt uitgebracht.
  • Instellingen aanpassen:  Pas de functionaliteit en audio-instellingen van uw BackBeat-hoofdtelefoon aan.

Download

Versie 2.0

Vereisten

• Android 5.0 en hoger
  • IOS 11.0 of hoger. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Ondersteunde apparaten

• BackBeat PRO 5100
  • BackBeat FIT 6100
  • BackBeat FIT 3200
  • BackBeat FIT 3150
  • BackBeat FIT 3100
  • BackBeat FIT 2100
  • BackBeat FIT 350
  • BackBeat GO 410
  • BackBeat GO 810