BackBeat FIT Companion

Mobiele app

Breng de aanpassing en bediening van uw Plantronics BackBeat FIT-koptelefoon naar een geheel nieuw niveau

Waar te koop

Overzicht

Ontdek hoe BackBeat FIT Companion de aanpassing en bediening van uw nieuwe Plantronics BackBeat FIT-hoofdtelefoon naar een geheel nieuw niveau brengt.

Pas uw BackBeat-PASVORM aan uw levensstijl aan.

• Instellingen aanpassen door de taal van de gesproken meldingen te wijzigen
  • Werk de firmware op uw BackBeat FIT-hoofdtelefoon bij voor de nieuwste functies.
  • U krijgt automatisch een melding als er nieuwe firmware wordt uitgebracht, zodat uw BackBeat FIT up-to-date blijft en optimaal kan presteren.
  • Neem de controle over de verbinding van uw headset over.
  • Installeer de BackBeat FIT Companion-app op alle telefoons en tablets die u met uw hoofdtelefoon gebruikt om eenvoudig met één tik tussen apparaten te schakelen.
  • Ontdek alle functies en bedieningselementen van de BackBeat FIT-hoofdtelefoon.
  • Gebruik de stapsgewijze gids om u te helpen met het koppelingsproces

Download

Versie 3.3.0 (Android)
Versie 3.2.0 (iOS)

Vereisten

• Android 4.4 en hoger
  • IOS 8.2 en hoger
  • Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch