Accessibility Skip to content

BackBeat GO 3 Companion Mobiele app

Breng de aanpassing en bediening van uw Plantronics BackBeat GO 3-hoofdtelefoon naar een geheel nieuw niveau.

Overzicht

Ontdek hoe BackBeat GO 3 Companion de aanpassing en bediening van uw nieuwe BackBeat GO 3 naar een geheel nieuw niveau brengt.

Pas uw BackBeat GO 3 aan uw levensstijl aan.

• Instellingen aanpassen door de taal van de gesproken meldingen te wijzigen
  • Werk de firmware van uw BackBeat GO 3-hoofdtelefoon bij voor de nieuwste functies.
  • U krijgt automatisch een melding als er nieuwe firmware wordt uitgebracht, zodat uw BackBeat FIT up-to-date blijft en optimaal kan presteren.
  • Neem de controle over de verbinding van uw headset over.
  • Installeer de BackBeat GO 3 Companion-app op alle telefoons en tablets die u met uw hoofdtelefoon gebruikt om eenvoudig met één tik tussen apparaten te schakelen.
  • Ontdek alle functies en bedieningselementen van de BackBeat GO 3-hoofdtelefoon
  • Gebruik de stapsgewijze gids om u te helpen met het koppelingsproces

Download

Versie 1.20 (Android)
Versie 1.12 (iOS)

Vereisten

• IOS-apparaten met iOS 8.2 en hoger: IPhone 5 en hoger, iPad Air, iPad mini, iPod touch (5e generatie)
  • Android-apparaten met OS v4.4 en hoger
  • Beperkte ondersteuning voor apparaten met Android 6