Plantronics Manager Pro-demo

Moeiteloos headsetbeheer. Plantronics Manager Pro biedt uw IT-teams toegang tot inzichten in de headsetvoorraad, firmware-/software-upgrades en compatibiliteitsconflicten en de mogelijkheid om deze te gebruiken om zowel tijd als moeite te besparen.

Bekijk de screencastvideo's hieronder om de belangrijkste onderdelen van Plantronics Manager Pro te leren kennen. Leer hoe u uw inventaris van Plantronics-headsets kunt bewaken, beheren en onderhouden en welke inzichten de krachtige analysefuncties en rapportagemodules bieden.

Tenant-configuratie

Todd de IT-manager toont hoe u begint met het opbouwen van uw gebruikers- en apparaatgegevens in de Manager Pro-tenant.

Todd de IT Manager stelt apparaatbeleid en compliance in met Manager Pro.

Todd de IT-manager controleert zijn apparaatinventaris met Manager Pro.

Lees hoe niet-IT-managers Manager Pro-analyses gebruiken om de acceptatie van headsets te verbeteren en het welzijn van werknemers te bevorderen.