Artikel-ID: 000025658
Access Level: Public

BackBeat 906: Hoe Om Te Koppelen

Paar Backbeat 906 Om zijn Adapter/ Mobiele Telefoon
Om uw Backbeat 906 koppelen aan de Bluetooth-adapter:
Backbeat 906 Pairing to Adapter Process
  1. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de knop gedurende 5-6 seconden, totdat het licht op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de power-knop en zet de headset opzij.
  2. Met de adapter uitgeschakeld, houdt u de knop gedurende 5-6 seconden totdat het lampje op de adapter begint te knipperen en afwisselend rood-blauw. De headset en de adapter verlichting zal blauw knipperen zodra ze met succes zijn gekoppeld.
Om uw Backbeat 906 koppelen aan een mobiele telefoon:
Backbeat 906 Pairing to Cell Phone Process
  1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de knop gedurende 5-6 seconden, totdat het licht op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de power-knop en zet de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon / apparaat, gaat u naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De headset zal verschijnen als "9xxBackBeat" in uw lijst met apparaten.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.
Bekijk ook
BackBeat Multipoint Technology