Artikel-ID: 000026986
Access Level: Public

Quick Disconnect (QD) Product Information

Over de QD Connector​
De Plantronics Quick Disconnect (QD) is een eigen connector gekenmerkt op "H" en "P" serie headsets. Hiermee kunt u de headset stijl die u wilt kiezen, en kies vervolgens het apparaat connector type dat u nodig hebt, zoals een modulaire connector voor vaste telefoon of een USB-of dual 2,5 mm aansluiting voor computers.
Een QD aansluiting kunt u ook een gesprek in de wacht te zetten door simpelweg de headset op de QD loskoppelen tijdens een gesprek. Het stelt u in staat om weg te komen van de telefoon te lopen zonder de headset te verwijderen.

OPMERKING: Als u een H-serie headset aansluiten op een bureautelefoon, moet u ofwel een A10-kabel of een versterker te gebruiken. Zie het einde van dit artikel voor versterker informatie.
QD Adapter Cable Options​
De volgende links geven meer informatie over de beschikbare QD adapterkabel opties:
QD versies​
Versie gebruikt vóór 2005​
Versie gebruikt vanaf 2005-2008
Versie gebruikt sinds 2008​ OPMERKING: De originele QD-versie is niet compatibel met de nieuwere versies.
Amplifier Informatie​
Als u zou graag een H-serie headset gebruiken met een vaste telefoon, je moet ofwel een versterker of een A10-kabel gebruiken. De H-serie headsets werken met de volgende versterker modellen:
  • A20
  • CA10
  • E10
  • M10/M12
  • MX10
  • P10
  • SQD