Artikel-ID: 000032032
Access Level: Public

APV-63/APV-6A probleemoplossing; Inconsistent EHS functionaliteit met Avaya 9508 telefoons

Ik heb een Plantronics EHS APV 63/6A aangesloten op een Avaya 9508/14XX vaste telefoon en een draadloze headset van Plantronics. Als ik op de headset-toets op de Avaya 9508 telefoon het niet de headset consequent haak nemen / op de haak. Beltoon is ook inconsistent. Wat is het probleem?
Avaya bevestigd dat dit een firmware probleem op de 95XX en 14XX telefoons. Oproep kan worden beantwoord en eindigde van de call control-knop van de headset zonder enig probleem. Het probleem is alleen wanneer de afstandsbediening einde ophangt of wanneer de gebruiker de headset-knop drukt op de telefoon. Op dit moment ingenieurs Avaya werken aan het krijgen van deze opgelost. Avaya heeft nog niet op de hoogte ons de firmware versienummer dat een oplossing voor dit probleem zal hebben.