Artikel-ID: 000024211
Last Modified Date: 23/12/2015
Access Level: Public

Blacktop 500: Hoe om te koppelen

De volgende procedure wordt uitgelegd hoe u uw Blacktop 500 headset met uw mobiele telefoon of een ander Bluetooth-apparaat.
Om de Blacktop 500 te koppelen:
  1. Begin met het zetten van uw headset in de paarmodus. Om dit te doen, houdt u call control-knop van uw headset totdat de headset start van een wisselend rood-blauw knipperen.
  2. Activeer de Bluetooth-functie op uw telefoon, gebruik dan de instellingen van de telefoon toe te voegen / search / ontdek nieuwe Bluetooth-apparaten.
    • iPhone: Instellingen> Algemeen> Bluetooth> Aan (deze begint de zoektocht naar apparaten)
    • Android: Telefoon Instellingen> Draadloos> Bluetooth: Aan> Scannen naar apparaten.
    • BlackBerry: Instellingen / opties> Bluetooth: Aan> Zoeken naar apparaten.
  3. Als u wordt gevraagd via de mobiele telefoon, het type 0000 (vier nullen) als het wachtwoord. Het gesprek knop mobiele stopt met knipperen wanneer de headset heeft een actieve verbinding met de mobiele telefoon.