Artikel-ID: 000031735
Access Level: Public

Blackwire Serie / Savi 400 en 700 Serie / Voyager Pro en Legend / Calisto Series Problemen oplossen: Geen gesprek controle bij het uitvoeren van Lync 2013 VDI op een Wyse thin client loopt WTOS

We lopen Lync 2013 VDI en het gebruik van Wyse WTOS thin clients met Citrix HDX. We krijgen audio, maar de knoppen op de headset werken niet. Wat is het probleem?
Momenteel is er geen Microsoft Lync 2013 VDI-plug-in beschikbaar voor Wyse klant loopt WTOS die de audio- en headset commando zou optimaliseren. Audio zal werken, maar de HID (call control) opdrachten van de headsets niet heen en weer naar de server passeren.