Artikel-ID: 000026456
Access Level: Public

CS50-USB / CS60-USB: Hoe de batterij te vervangen

U kunt de batterij vervangen in uw CS50-USB / CS60-USB-headset, indien nodig. U kan nodig zijn om de batterij te vervangen als je headset:
  •      Niet inschakelen (geen groen licht)
  •      Nooit volledig kosten
  •      Lijkt volledig op te laden, maar een daling van de spreektijd merken

Onderdeelnummer de vervangende batterij is 64399-01. U kunt het kopen van onze website of bij een van onze distributeurs.
Om de batterij te vervangen:

1. Knijp beide zijden van de batterijklep en til te verwijderen. TIP: Soms zijn deze batterij deuren plakken, dus je kan nodig zijn om te trekken of wiebelen met enige kracht.
  2.      Schuif de batterij uit en voorzichtig te scheiden bij de aansluiting. Stel de batterij niet trekken door de draden.
  3.      Sluit de nieuwe batterij en schuif het op zijn plaats.
  4.      Knijp beide zijden van het batterijdeksel en schuif en zet deze op zijn plaats.