Artikel-ID: 000032058
Access Level: Public

CS55 Problemen Oplossen: Audio Vervormd/Uitsnijden

Het verzenden en ontvangen van audio op mijn CS55 zal zo worden vervormd of uitgesneden. Wat dit zou kunnen veroorzaken?
Smartphones (iPhone, Galaxy, Blackberry, Droid, etc.) kunnen interfereren met draadloze headsets. Dit gebeurt meestal wanneer de smartphone wordt het downloaden of verzenden van informatie (met behulp van gegevens) terwijl u met behulp van de headset. De beste oplossing voor dit probleem is om de headset zo ver mogelijk (ten minste 4-5 voet wordt aanbevolen) vanaf de mobiele telefoon te houden.