Artikel-ID: 000031858
Access Level: Public

CT12 Problemen oplossen: vreemde geluiden in Headset

Soms hoor ik 3 korte tonen, de een na de ander, in de headset. Hoe komt dat? Hoe kan ik dat oplossen?
Als je hoort vreemde geluiden in de headset - meestal 3 snelle tonen in een rij - Het is waarschijnlijk dat je de verkeerde headset aangesloten op de CT12. De juiste headset heeft een LED aan het eind van de microfoonarm. Als je de verkeerde headset aangesloten en het hoeft niet een LED aan de onderkant van de microfoonarm, zal de headset 3 vervormde geluiden maken wanneer de LED hoort te knipperen.