Artikel-ID: 000031759
Access Level: Public

Calisto P240 / P240-M Problemen oplossen: Verlies van zend audio, terwijl in docking station of USB-hub

Terwijl op een bel mijn zend audio zal willekeurig te stoppen na een bepaalde tijd. Ik kan op de mute-knop en het gesprek hervat. Het lijkt alleen gebeuren terwijl de P240 is aangesloten op mijn docking station. Waarom gebeurt dit?
Het probleem werd geïdentificeerd en in firmwareversie 440. vaste Om het probleem op te lossen, update uw Calisto P240 naar versie 440 firmware met behulp van de Plantronics Hub.