Artikel-ID: 000032053
Access Level: Public

Cisco CIPC Problemen oplossen: Audio wordt doorgestuurd naar de PC geluidskaart, zelfs wanneer de headset is aangesloten

Bij gebruik van de Cisco IP Communicator (CIPC) rev 8.6.1 zonder Spokes software, wordt de oproep audio doorgestuurd naar de PC geluidskaart wanneer ik antwoord geven op de inkomende oproep van de CIPC interface. Hoe kan ik dit oplossen?
CIPC beschouwt de geluidskaart de standaard audio-kanaal en stuurt de oproep audio om het zelfs wanneer de USB-headset is aangesloten wanneer u de inkomende oproep door op de CIPC toast.Try een van de volgende antwoorden:
  • Beantwoord alle inkomende oproepen uitsluitend door op de call control-knop op de headset
                     OR