Artikel-ID: 000028184
Access Level: Public

M70/M90/M95: Hoe Om Te Koppelen

Hoe kan ik mijn M70/M90/M95 headset aan mijn telefoon of een ander apparaat?
Voor het koppelen van uw M70/M90/M95:
  1. Zet uw headset en zet het op je oor.
  2. Houd de belknop tot u hoort "pairing."
  3. Kies uw taal.
  4. Activeer Bluetooth op uw telefoon en zet deze om te zoeken. Om dit te doen:
  • iPhone-gebruikers, tik op Instellingen> Bluetooth> Aan
  • Android-gebruikers, tik op Instellingen> Draadloos en netwerken> Bluetooth: Aan> Scannen naar apparaten

1. Tik PLT_M70 / PLT_M90 / PLT_M95 om de koppeling te voltooien. Als het koppelen is gelukt, hoor je "Telefoon 1 (of 2) is aangesloten."