Artikel-ID: 000024301
Access Level: Public

CS50/CS55/CS60: Hoe het systeem te resetten

Deze procedure wordt beschreven hoe u het systeem te resetten op uw CS50, CS55 of CS60.
User-added image
Klik op de afbeelding hierboven om een video over hoe je een headset abonneren op de CS50 / CS55 / CS60 basis te zien. Let op: de video is in het Engels.

Om uw CS50/CS55/CS60 resetten:
  1. Druk en houd de mute-controle (A) en de talk-toets (B) totdat het gesprek lampje (C) op de headset begint snel te knipperen. Laat beide knoppen.
  1. Houd de TALK-toets (B) opnieuw. Wacht tot het gesprek lampje stopt met knipperen, dan is de knop loslaat.
  2. Koppel de AC-voeding van de onderkant van de basis. Wacht 5 seconden, vervolgens opnieuw aan. Het systeem reset is voltooid.
  3. Test de headset om ervoor te zorgen het werkt goed.