Artikel-ID: 000024856
Access Level: Public

BackBeat 903/903+: How to Pair

Hoe koppel ik mijn Backbeat 903/903 + naar mijn telefoon (of ander audio-apparaat)?
Voor het koppelen van uw Backbeat 903/903 + naar uw telefoon of een ander apparaat:

1.      Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2.      Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de knop 5-6 seconden, totdat het licht op de headset begint te knipperen een wisselend rood-blauw. Laat de uit-knop en zet de headset opzij.
  3.      Op uw mobiele telefoon / apparaat, gaat u naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat De mobiele telefoon moet de headset De Backbeat 903 zal verschijnen als "9xxBackBeat" in uw lijst met apparaten te vinden, .. De Backbeat 903+ verschijnt als "PLT_BB903 +".
  4.      Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen) Opmerking :. Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.

Hebt u de optionele Bluetooth-adapter (Backbeat 906)? Bekijk de pairing instructies hier