Artikel-ID: 000026453
Access Level: Public

Voyager Pro/Voyager Pro+/Voyager Pro HD: Hoe om te koppelen

Deze procedure wordt uitgelegd hoe u uw Voyager Pro / Voyager Pro + / Voyager Pro HD headset met uw telefoon of een ander Bluetooth-apparaat koppelen.
Om uw Voyager Pro / Voyager Pro + / Voyager Pro HD koppelen met uw telefoon of ander apparaat
  1. Op je mobiele telefoon, zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
  2.      Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de uit-knop en zet de headset opzij.
  3.      Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat De mobiele telefoon moet de headset De Voyager Pro verschijnt als "ProPlantronics" in uw lijst met apparaten te vinden, .. De Voyager Pro + verschijnt als 'Voyager PRO + ", en de Voyager Pro HD verschijnt als" PLT_VoyagerPRO ".
  4.      Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen) Opmerking :. Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.