Artikel-ID: 000027114
Access Level: Public

M2500: Hoe om te koppelen

Hoe kan ik mijn M2500 headset met mijn telefoon of een ander apparaat?
Om uw M2500 headset aan uw mobiele telefoon of andere Bluetooth-apparaat:

1.      Op je mobiele telefoon, zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
  2.      Zet uw headset op.
  3.      Houd de call control-knop, terwijl omhoog draaien van de multifunctionele knop. Houd de knoppen in deze positie tot het lampje op de headset begint te knipperen een wisselend rood-groen. Laat de knoppen en zet de headset opzij.
  4.      Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De headset zal verschijnen als "M2500 door Plantronics" in uw lijst met apparaten.
  5.      Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen) Opmerking :. Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.