Artikel-ID: 000027087
Access Level: Public

Pulsar 590: Hoe Om Te Koppelen

Hoe koppel ik mijn Pulsar 590e met mijn mobiel telefoon of een ander apparaat?

Om uw Pulsar 590E koppelen aan uw telefoon of een ander apparaat:
590e Pairing Process
  1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de call control-knop terwijl u de headset op. Zodra het licht op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw, laat u de knoppen en zet de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon / apparaat, gaat u naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset, die zal verschijnen als "590Plantronics" in uw lijst met apparaten te vinden.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.

Hebt u de optionele Bluetooth-adapter (Pulsar 590A)? Bekijk de pairing instructies hier.