Artikel-ID: 000027103
Access Level: Public

Pulsar 590A: Hoe Om Te Koppelen

Hoe koppel ik mijn Pulsar 590A met zijn Bluetooth-adapter en mijn mobiele telefoon of een ander apparaat?

Om uw Pulsar 590A koppelen aan de Bluetooth-adapter:
Pulsar 590a Pairing
  1. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de call control-knop terwijl u de headset op. Zodra het licht op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw, laat u de knoppen en zet de headset opzij.
  2. Met de adapter aangezet, houdt u de pairing / sluiten knop 7-10 seconden, totdat het lampje op de adapter begint te knipperen en afwisselend rood-blauw. De headset en de adapter verlichting zal blauw knipperen zodra ze met succes zijn gekoppeld.~
Om uw Pulsar 590A koppelen aan een mobiele telefoon of een ander Bluetooth-apparaat:
590e Pairing Process
  1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de call control-knop terwijl u de headset op. Zodra het licht op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw, laat u de knoppen en zet de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon / apparaat, gaat u naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset, die zal verschijnen als "590Plantronics" in uw lijst met apparaten te vinden.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.