Artikel-ID: 000027083
Access Level: Public

Pulsar 260: Hoe om te koppelen

Hoe koppel ik mijn Pulsar 260 met mijn mobiele telefoon of een ander apparaat?
Om uw Pulsar 260 koppelen aan uw telefoon of een ander apparaat:
590e Pairing Process

1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Begin met de hanger ingeschakeld. Houd zowel de mute/afspelen/pauze-knop en de aan/uit/pairing tegelijkertijd knop, totdat het lampje knippert een afwisselend rood-blauw. Laat knoppen en zet de hanger opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon/apparaat, gaat u naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset, die zal verschijnen als "260Plantronics" in uw lijst met apparaten te vinden.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.