Artikel-ID: 000027095
Access Level: Public

Encore:Hoe de Tone aanpassen

Hoe kan ik de toon op mijn Encore headset aan te passen?
De Tone Control functie kunt u het inkomende geluid te egaliseren. Om de toon aan te passen:​
  • Beweeg de lipjes op de ontvanger zoals hierboven weergegeven.
  • Om het geluid in beide oren gelijk te maken, zet de tabbladen om dezelfde instelling op elke ontvanger.
Om de treble / bass aanpassen:​
  • Lagere of lage tonen benadrukken, verplaats de tabs ontvanger om de positie gemarkeerd met "o".
  • Om een hogere of hoge tonen benadrukken, verplaats de tabs ontvanger om de positie gemarkeerd met "•".