Artikel-ID: 000030677
Access Level: Public

BackBeat 903/906 Problemen Oplossen: Kan Muziek Niet Horen Van Een Andere Audiobron

Ik kan de muziek niet uit mijn andere geluidsbron te horen terwijl de headset ook is gekoppeld aan mijn Bluetooth A2DP mobiele telefoon.
  Als u uw mobiele telefoon aan te sluiten op uw koptelefoon voordat u uw Bluetooth-adapter op uw koptelefoon, kan uw mobiele telefoon A2DP Bluetooth-profiel interfereren met de werking van de adapter. Bovendien, als u uitschakelen van de adapter of verplaatsen uit Bluetooth-bereik (33 voet / 10 meter), kunt u de verbinding met de hoofdtelefoon te verliezen. In beide gevallen, moet u:
  1. Koppel - maar niet verwijderen - de koptelefoon uit de lijst van de gekoppelde apparaten uw mobiele telefoon (zie uw mobiele telefoon Bluetooth-manager).
  2. Sluit uw hoofdtelefoon aan op uw adapter.
  3. Sluit uw hoofdtelefoon aan op uw mobiele telefoon (zie de telefoon Bluetooth manager).