Artikel-ID: 000031785
Last Modified Date: 09/12/2015
Access Level: Public

Pulsar 590 / 590A Problemen oplossen: Motorola V3i Music Streaming

Heeft de Motorola V3i ondersteunt streaming stereo aan mijn Pulsar 590?
Nee, de Motorola V3i niet ondersteunt streaming Bluetooth stereo. Het ondersteunt alleen de Bluetooth "hands free" profiel voor mobiele telefoongesprekken.

De telefoon doet ondersteuning iTunes en streaming audio, maar niet via Bluetooth. In plaats daarvan moet u de draadgebonden headset gebruiken met een mini-USB-connector, of de muziek afspelen via de interne luidspreker van de telefoon. De Bluetooth-headset koppeling moet worden 'gedropt' om de bedrade headset gebruiken of naar muziek te luisteren via de interne luidspreker van de telefoon.