Artikel-ID: 000024982
Access Level: Public

Voyager Legend UC: Hoe te Pas de slimme sensoren Met behulp van Plantronics Spokes (Video)

De volgende procedure beschrijft hoe de slimme sensoren op uw Voyager Legend UC headset met behulp van Plantronics Spokes aanpassen.

Klik op de afbeelding hierboven om een video die laat zien hoe de slimme sensoren op uw Voyager Legend UC headset met behulp van Plantronics Spokes passen zien.

Om de Smart Sensors aanpassen:

Ga naar Start> Alle programma's> Plantronics> Plantronics-configuratiescherm
Klik op Device Settings.
In het tabblad Headset en onder Smart Sensor: Het dragen van de Staat, controleer dan de dozen van de opties die u wilt ingeschakeld.
Wanneer u klaar bent, klikt u op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.