Artikel-ID: 000027568
Access Level: Public

DA70 / DA80 Problemen oplossen: Low Ontvang Volume bij gebruik van oudere H-serie Headsets

Waarom krijg ik laag ontvang volume bij het gebruik van andere dan Encore Pro 500 series met mijn DA70 en DA80 H-serie headsets?
De DA70 en DA80 worden geleverd met de standaard audio-instellingen geprogrammeerd voor de nieuwe EncorePro 500-serie. Deze instellingen kunnen worden gewijzigd door het installeren van Hub en vervolgens het uitschakelen van het beperken en het instellen van het type headset aan "andere". Een tool is nu beschikbaar, die mensen met een oudere Plantronics headset aan de DA70 / DA80 audio-instellingen wijzigen om de akoestische eigenschappen van de headset te voldoen toelaat. De tool kan ook gebruikt worden om andere instellingen, zoals de dagelijkse blootstelling aan lawaai beperken (TWA) setting. Hoewel het werktuig kan worden geïnstalleerd en uitgevoerd op een individueel systeem, is het meestal bedoeld door het aan een groep client systemen met standaard IT distributiemiddelen worden geduwd.

Opmerking: deze tool is beschikbaar voor IT-afdelingen door het Plantronics Technical Assistance Center en slechts Sales Engineering-afdeling.