Artikel-ID: 000024199
Last Modified Date: 01/06/2021
Access Level: Public

Savi 400-serie: Hoe te controleren Geluidskwaliteit op Microsoft Lync

De volgende procedure beschrijft hoe aan de oproep van de kwaliteit op Microsoft Lync controleren vanaf uw Savi 400-serie headset.
Om de geluidskwaliteit te controleren:
  1. Sluit de D100-adapter in de USB-poort van uw computer.
  2. Op Lync, ga naar het menu (in de rechter bovenhoek).
  3. Selecteer Extra, Klik Audio Device Setting.
  4. Selecteer Hoofdtelefoon als audio-apparaat.
  5. Klik Controleer Call Quality
  6. Volg de aanwijzingen om de oproep kwaliteit van uw Savi 400-serie headset te controleren.
Om te leren hoe de gesprekskwaliteit van de Savi 400-serie headset te controleren op uw computer, klikt u op hier