Artikel-ID: 000026296
Access Level: Public

Savi 400 Series: Kan geen audio horen via PC Speakers

Ik ben niet in staat audio via PC-luidsprekers te horen. Hoe kan ik het oplossen?
Om het probleem op te lossen, probeer dan het instellen van de standaard audio op uw pc-luidsprekers.

Windows XP:

Op het menu Start> klik Audio> Geluiden en apparaten.
     Onder het tabblad Afspelen van geluid, wijzigt de standaardinstelling van Savi Office naar uw pc-luidsprekers.
     Klik op OK om te bevestigen.

Windows Vista en Nieuwer:

Op het menu Start, klik op Configuratiescherm> Geluid.
     Onder het tabblad Afspelen, selecteer Luidsprekers / hoofdtelefoon en klik op Als standaard instellen.
     Klik op OK om te bevestigen.

Mac OS X:

Op het Apple-menu op Systeemvoorkeuren> Geluid.
     Klik op Uitvoer en selecteer interne luidsprekers of de luidsprekers van uw keuze.
     Klik op OK om te bevestigen