Artikel-ID: 000031831
Last Modified Date: 20/07/2015
Access Level: Public

Savi 440 Problemen Oplossen: Link Gaat Niet Open Op Een Uitgaande Avaya One-X Agent Telefoontje

Bij het gebruik van Savi 440 (firmware 116), Spokes 2,5 en Avaya one-X Agent, ik kan geen audio hoort op een uitgaand gesprek en druk op de headset call control-knop verbreekt het gesprek. Audio sensing is uitgeschakeld in Spokes Configuratiescherm. Wat kan ik doen?
Oorzaak
De link opent niet in Savi 440 (FW116) op een uitgaande oproep wanneer audio detectie is uitgeschakeld.

Resolutie
Upgrade Spokes tot 2,7 of hoger en een upgrade van de Savi 440 firmware via Plantronics Update Manager naar 118. Dit probleem is opgelost in Savi 440 firmwareversie 118.