Artikel-ID: 000031846
Access Level: Public

Savi W430/W440 Problemen oplossen: Ontvang gesproken in Avaya one-X Communicator wordt vervormd bij het ontvangen / maken van een gesprek binnen telefoonnetwerk

De audio Ik hoor van een softphone-to-softphone oproep of een oproep van / naar een IP-telefoon op hetzelfde netwerk is vervormd. De zend-audio van mijn headset is prima. Toen ik bellen of een oproep ontvangen via de PBX de audio is goed. Wat is het probleem?
Upgrade naar Avaya One X Communicator 6.1 SP5. Deze update adres problemen met systeem-codec en headset sampling rate.