Artikel-ID: 000031864
Last Modified Date: 21/07/2014
Access Level: Public

USB Headset Problemen oplossen: Audio Problemen op een Windows 7 PC

Ik heb geen audio-of intermitterende audio problemen bij het gebruik van een USB-headset van Plantronics op een Windows 7 PC. Wat kan ik doen?
Windows 7 SP1 heeft tal van oplossingen voor USB-audio problemen, en het moet eerst worden geïnstalleerd. Ook moet de volgende Windows 7 USB-audio-gerelateerde hotfixes vervolgens worden geïnstalleerd als ze niet al aanwezig zijn: