Artikel-ID: 000031859
Access Level: Public

USB Headset Problemen oplossen: Headset niet door Avaya one-X Agent erkend

Wat moet ik doen als mijn Plantronics USB-headset niet door Avaya one-X Agent-software wordt herkend?
Dit is een probleem met Avaya one-X Agent (inclusief de huidige versie 2.5 SP1), waarbij one-X Agent niet de headset herkennen als u de headset aansluit nadat u de software start. Avaya zal deze kwestie in een toekomstige release te pakken. De oplossing hiervoor is om de headset aan te sluiten voorafgaand aan de lancering van het one-X Agent-software. Wanneer u de one-X Agent-client herstarten of de pc opnieuw op, zorg ervoor dat u de verbinding verbreekt en voorafgaand aan het starten van de one-X Agent-software de headset opnieuw aan.