Artikel-ID: 000031856
Access Level: Public

Voyager Legend Problemen oplossen: Sensoren werkt niet zoals verwacht

De slimme sensoren op mijn Voyager Legend werken niet. Wat kan ik doen?
Draai de sensoren uit:

Als u zijn blijven problemen, probeer dan de Smart Sensors uit. U kunt dit doen met behulp van MyHeadset Updater:

1. Ga naar http://www.plantronics.com/myheadset-updater
  2. Selecteer Voyager Legend
  3. Klik slag
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm totdat u het "Personaliseer Uw instellingen" scherm te bereiken.
  5. In de rubriek "Smart Sensors", klik op Nee om de sensoren uit te schakelen of Ja om sensoren te schakelen.
  6. Klik op de update headset knop aan de onderkant van het scherm.