CS70 / CS70N: Hoe de compatibiliteit instelling wijzigen

000008887

In de fabriek worden CS70 / CS70N systemen ingesteld op een compatibiliteitsprobleem instelling van "1", die werkt met de meeste telefoons. Als je niet hoort een kiestoon, of als u andere audio problemen hebt, probeer dan de instelling compatibiliteit te veranderen, zoals hieronder beschreven.

Om de instelling compatibiliteit te wijzigen:

Gebruik een munt of schroevendraaier om de telefoonconfiguratie knop draait totdat het nummer is uitgelijnd met de positie-indicator.

TIP: Het is handig als u de verschillende instellingen kunt testen tijdens een gesprek, zodat u de positie die de beste geluidskwaliteit biedt voor zowel u en uw beller kan selecteren.