Explorer 320: Hoe Om Te Koppelen

000001367

Hoe koppel ik mijn it Explorer 320 met mijn telefoon of een ander apparaat?

Om uw Explorer 320 headset met uw telefoon: Explorer 320 Pairing Process
  1. Zet uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de call control (aan / uit) knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen afwisselend rood-blauw. Laat de call control-knop en zet de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. Het zal verschijnen als "320 Plantronics" in uw lijst met apparaten.
  4. Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen). Opmerking: Wees niet ongerust als uw telefoon u niet vragen om een wachtwoord, omdat veel telefoons niet.