CS50/CS55/CS60: Hoe de compatibiliteit instelling wijzigen

000001469

In de fabriek worden CS50/CS55/CS60 systemen ingesteld op een compatibiliteit instelling van "1", die werkt met de meeste telefoons. Als u geen kiestoon hoort, of als u andere audio problemen hebt, probeer dan de instelling compatibiliteit te veranderen, zoals hieronder beschreven.

Om de instelling compatibiliteit te wijzigen:

Gebruik een munt of schroevendraaier om de telefoonconfiguratie schijf draaien totdat het nummer is uitgelijnd met de positie-indicator, zoals hieronder getoond.

TIP: Het is nuttig als u de verschillende configuratie-instellingen kunnen testen tijdens een gesprek, zodat u de positie die de beste geluidskwaliteit biedt voor zowel u als uw gesprekspartner kunt selecteren.