Voyager 510S / 510SL / 510SL +: Hoe Lines Switch

000001116

Hoe kan ik overschakelen lijnen op de Voyager 510 S (kantoor naar cel naar de computer)?

Mobiele telefoon en Home / Office Telefoon:

Tijdens een gesprek op uw vaste telefoon, kunt u een nummer op de mobiele telefoon bellen en druk vervolgens op het gesprek op de headset over te schakelen naar de mobiele telefoon. Je moet nu het horen van het geluid van de mobiele telefoon. Als u nogmaals op de knop Spreken, zult u ophangen van de mobiele telefoon bellen. Nogmaals te drukken op de knop Spreken terug naar de desktop telefoon aanzet.

Als u op een oproep op uw vaste telefoon en de mobiele telefoon rinkelt, kunt u tweemaal op het gesprek op de headset over te schakelen naar de mobiele telefoon. Zoals eerder, als u nogmaals op de talk knop, wordt u ophangen van de mobiele telefoon bellen. Nogmaals indrukken van de talk-knop terug naar de desktop telefoon aanzet. Het oorspronkelijke gesprek moet nog steeds aan de gang.

Mobiele telefoon en VoIP / Computer:

Na het aansluiten van de Voyager 510 basis om uw telefoon, moet u in staat om de headset te gebruiken met uw desktop telefoon. Volgende moet je de headset met de pc te koppelen door de invoering van de headset op ontdekking modus en naar Mijn Bluetooth-locaties op uw pc "zoeken naar apparaten in de buurt". Wanneer de "PLT 510" wordt gevonden, met de rechtermuisknop op het pictogram en kies "Pair Device". Voer de viercijferige pincode in en klik op OK. Klik met de rechtermuisknop opnieuw en selecteer "Connect Headset". U zult de toon in de headset vergelijkbaar met een beltoon horen. Druk de TALK-knop op de headset te beantwoorden. U bent nu gekoppeld en verbonden met de PC.

Terwijl u luistert naar het geluid van de pc, kunt u overschakelen naar de telefoon door tweemaal op de knop Spreken. Op de PC audio te luisteren, druk op de knop Spreken. Ga naar Mijn Bluetooth-locaties en klik met de rechtermuisknop op het pictogram "PLT 510". Selecteer "Connect Headset". U zult de toon in de headset vergelijkbaar met een beltoon horen. Druk de TALK-knop op de headset te beantwoorden. U kunt herhaal de stappen om heen en weer tussen de twee apparaten te gaan.