Savi 700-serie: Het schakelen tussen wideband en smalband

000015935

De Savi 700-serie kunt u kiezen of om te werken in breedband en smalband-modus op zowel uw vaste telefoon en de pc. Zowel de vaste telefoon en PC zijn ingesteld op smalband standaard, maar je kunt overschakelen naar wideband door Plantronics Spokes software. Merk op dat wideband audio verbruikt meer stroom en vermindert headset gesprekstijd.

Om te schakelen tussen wideband en smalband:
  1. Zorg ervoor dat Plantronics Spokes software is geïnstalleerd. Als het niet, kunt u het downloaden door hier te klikken.
  2. Zodra Spokes is geïnstalleerd, klikt u op Start > Alle programmas > Plantronics > Plantronics-configuratiescherm. Het venster Plantronics-configuratiescherm verschijnt.
  3. Klik op de knop Apparaatinstellingen. Het venster Apparaatinstellingen wordt weergegeven.
  4. Van de Deskphone audio bandbreedte vervolgkeuzelijst, kiest u de gewenste modus.
  5. Van de PC-audio bandbreedte vervolgkeuzelijst, kiest u de gewenste modus.
  6. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.
  7. Klik op OK om de Plantronics-configuratiescherm.
  8. Als de link actief was op je Savi basis terwijl u de wijziging (en) gemaakt, moet u herstellen van de link. Bijvoorbeeld, als de PC-link actief was (de pc licht werd aangestoken op de basis) wanneer u de optie PC-audio bandbreedte veranderd, drukt u op de knop PC LINK van de basis om het licht uit te schakelen, en druk nogmaals op de knop PC LINK om het licht weer aan te zetten.