Voyager Legend: Hoe inschakelen / uitschakelen van de beller aankondigen Feature van een iPhone

Artikel-ID:

000010775

U kunt uitschakelen en de Voyager Legend's "Caller kondigen"-functie van je iPhone door de onderstaande procedure.

Voor het uitschakelen / inschakelen van de "Caller Kondig" Feature:
  1. Tik op het pictogram Instellingen en tik op Bluetooth
  2. Tik op de blauwe pijl naast de PLT_Legend.
  3. Om de functie uit te schakelen, schakelt u de Sync Contacten schakelen naar Off. Om opnieuw in te schakelen, schakelt u de schakelaar op On.