Artikel-ID: 000032280
Access Level: Public

CS500 / CS500XD Series: Variaties in Wideband en Auto Answer Switches op Base

Dit artikel illustreert een aantal verschillen tussen de breedband / smalband en automatisch antwoord aan / uit-schakelaars op de CS500 serie bases. Hieronder staan een aantal beelden dat deze verschillen vertonen. De breedband / smalband schakelaar bevindt zich aan de linkerkant en automatisch beantwoorden aan / uit is aan de rechterkant. Bovendien, versie 2 (de nieuwere versie) van de CS500 heeft een verzonken breedband / smalband toggle dat vereist het gebruik van een paperclip om posities te verplaatsen.

LET OP: Het onderscheid tussen de twee units CS500 is puur cosmetisch; Er is geen verschil in functionaliteit.

CS500 Series Versie 1

Uit: Rood / Rood
On: Green / Groen

Base version 1 turned off

Base version 1 turned on

CS500 Series Versie 2

Off: Black / Black
On: Grijs / Grey

Base version 3 turned off
Base version 3 turned on

CS500XD

Off: Black / Black
On: Geel / Grijs

Base version 2 turned off

Base version 2 turned on