Artikel-ID: 000031686
Access Level: Public

Headsets voor degenen die het dragen gehoorapparaten

Oplossing voor Bluetooth Hearing Aid Pendant Klanten

Bluetooth gehoorapparaat hanger klanten kunnen de MDA200 gebruiken met de

SSP 2714-01 Bluetooth-adapter (voor 8-bit versleutelde systemen) of EHS (Electronic haakschakelaar) kabel te gebruiken om / beëindigen oproepen beantwoorden zonder handmatig te nemen van uw telefoon van de haak.

Call Center Compatibel met gehoorapparaten (HAC) Headsets

Klik op de volgende link om een lijst met compatibele headsets te bekijken:
Hearing Aid Compatible Headsets

Tips
  • Clarity Products, een divisie van Plantronics, is 's werelds toonaangevende leverancier van versterkte telefoons en hoorhulpmiddelen voor slechthorenden. *
  • Minnesota Draad & Kabel (aka Hatis) biedt headsets ontworpen voor t-coil gehoorapparaten. Je kunt ze bereiken op 715-579-3926.
  • Voor het product dat is gespecialiseerd in mensen met een gehoorverlies neem dan contact op met onze Technical Support Specialist bij 1-800-544-4660 x5547 om meer te leren.
* Duidelijkheid niet headsets te verkopen.