Artikel-ID: 000026173
Access Level: Public

[VIDEO] Slimme sensoren uitschakelen op uw Voyager Legend met Plantronics Hub

Met uw Voyager Legend kunt u de slimme sensoren in- en uitschakelen met Plantronics HUB.Gebruik het volgende proces voor zowel Windows- als Mac-besturingssystemen:
  1. Download Plantronics HUB
  2. Na installatie opent u Plantronics HUB
  3. Verbind de Voyager Legend via USB met uw computer
  4. Zodra Plantronics HUB de headset heeft gedetecteerd, gaat u naar Instellingen
  5. Selecteer Instellingen speciale modus
  6. Selecteer Doorgaan
  7. Selecteer Instellingen lezen
  8. Ga naar Sensoren en aanwezigheid
  9. Schakel de dragende sensor uit
  10. Selecteer Toepassen
  11. Selecteer Doorgaan
U kunt ook de volgende video gebruiken voor begeleide instructies over het uitschakelen van de slimme sensoren: