Artikel-ID: 000031328
Access Level: Public

BackBeat 903+: Datumcode locatie

De twee karakter Date Code bevindt zich aan de linkerkant, dat is aan dezelfde kant als de power knop. Kijk naar de binnenkant (de kant die je oor). U zult "CE" gedrukt in een groot lettertype te zien. Aan de rechterkant van de CE zal je vier personages: twee letters boven een letter en een nummer (bijvoorbeeld "BC" in de bovenste regel en "A1" op de onderste regel) afgedrukt. De Date Code is de letter en het nummer op dat bottom line. Opmerking: In de afbeelding hieronder, zou de Code Date de letter "I" en het nummer nul zijn. Heeft de tekst er anders uitzien op uw headset? Misschien heeft u het originele Backbeat 903 of Backbeat 906. Klik op here voor meer informatie.