Artikel-ID: 000031242
Access Level: Public

BackBeat 903/906: Reeks

Bluetooth draadloze technologie biedt een manier voor apparaten communiceren met elkaar met behulp van korte-afstand radio frequentie in plaats van draden. Elke twee Bluetooth-apparaten kunnen communiceren, zolang ze hebben allebei Bluetooth ingeschakeld, zijn ze binnen bereik, en ze zijn gekoppeld.

Tips voor het behoud van een verbinding:
  • Houd uw koptelefoon binnen 33 voet (10 meter) van uw Bluetooth-telefoon of adapter.
  • Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon is gelegen aan de linkerkant van het lichaam
  • Zorg ervoor dat er geen obstakels tussen het en uw hoofdtelefoon.
  • Als er obstakels tussen de hoofdtelefoon en de telefoon of adapter kunt u storingen ervaren.

Merk op dat de audiokwaliteit als u zich buiten het bereik. Als je ver genoeg weg om de verbinding te verliezen, hoort u een hoge toon in de hoofdtelefoon.

De hoofdtelefoon proberen om opnieuw gedurende 30 seconden. Als heraansluiting succesvol is, zal een lage toon te horen. Als u terug te gaan in de range na 30 seconden zijn verstreken, kunt u handmatig opnieuw door op de call control-knop.